VA RUGAM CITITI CU ATENTIE !
Conform legii, cumparatorul are dreptul de a returna produsul cumparat in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului, fara penalitati si fara a invoca un motiv. Pentru aceasta, cumparatorul trebuie sa instiinteze vanzatorul printr-o notificare scrisa, trimisa pe mail sau completand formularul alaturat, inaintea expirarii perioadei de 14 zile calendaristice. Cumparatorul va suporta cheltuielile privind returul (costurile de transport si cheltuielile de restituire a sumei achitate, adica comisioanele bancare).

Pentru probleme legat de garantie termenul este de 30 de zile calendaristice.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate. Nu se accepta returnarea produselor utilizate, care prezinta modificari fizice de orice fel, care nu se afla in ambalajul initial sau nu pot fi puse spre revanzare.

In cazul in care clientul constata ca i-au fost trimise alte produse decat cele comandate sau intr-o alta cantitate, acesta trebuie sa instiinteze vanzatorul in termen de maxim 48 ore de la primirea coletului.

Procedură retur
In cazul in care doriti sa returnati un produs achiziţionat online, puteti sa-l schimbati sau sa primiti contravaloarea acestuia in conformitate cu politica de retur Multiproject Automatic SRL.

Efectuati un retur online:
In cazul in care doriti sa returnati produsul si sa primiti contravaloarea acestuia, trimiteti-ne solicitarea utilizand formularul alaturat. Banii se vor aloca in contul bancar, al clientului, in 14 zile lucratoare, incepand cu data receptionarii marfurilor returnate in conditiile mai sus mentionate. Nota: nu vom vira banii in alte conturi, doar in contul clientului al carui nume figureaza pe factura fiscala.
In cazul in care doriti sa schimbati produsul cu altul sau pentru probleme legate de garantie, trimiteti-ne solicitarea utilizand formularul alaturat.
Dupa trimiterea online a solicitarii veti fi contactat de catre un operator de la Multiproject Automatic SRL, pentru a stabilii detaliile returnarii produsului.

ATENTIE !
*Elementele mecanice, suruburi, ghidaje, etc. nu se pot returna decat in cazuri exceptionale dupa confirmarea noastra.
Toate produsele returnate trebuie sa fie insotite de ambalajul produsului.
Nu vom prelua coletele care nu sunt ambalate corespunzator. Coletele sa fie ambalate in saci de menaj sau pungi de plastic pentru a proteja produsul si ambalajul de orice umezeala.
Produsele vor fi returnate prin FanCourier. Dupa contactul telefonic vom trimite curierul catre Dvs. pentru a prelua coletele. Dupa ce ajung coletele la sediul Multiproject Automatic, se va verifica produsul daca corespunde cu termenii mai sus metionat. Dupa aceasta etapa vom trimite noul produs sau vom returna banii dupa caz.

Plata taxei de livrare cade in sarcina clientului/solicitantului returului. Valoarea taxei tur/retur este 32 lei (taxa fixa in toata tara).
Ce inseamna retur responsabil?
Returneaza produsul in aceeasi stare in care a fost livrat. Asta inseamna: fara pete, fara urme de uzura, alte defecte, inclusiv cu accesorii si cutie.

  Formular de Retur

  Numele/Prenume:

  Telefon:

  Adresa de Email:

  Judet de ridicare colet:

  Localitate de ridicare colet:

  Adresa de ridicare colet:

  Numar factura:

  Cont bancar returnare contravaloare:

  Produs returnat:

  Motivul returnarii produsului:

  captcha

  cu Politica de confidențialitate